Един от лидерите на Манчестър Сити Яя Туре обяви, че според него Ювентус е имал голяма доза късмет, за да победи неговия отбор два пъти в Шампионската лига. 

Торинци стигнаха до домакински успех с 1:0 и така окупираха първото място в групата си и се класираха за следващата фаза на най-комерсиалния турнир.

"Ние сме доста разочаровани. Мачът бе 50 на 50 и честно казано имахме повече шансове, откокото противника. За съжаление не бяхме достатъчно ефективни в завършващата фаза. Това обаче е важна част от футбола, за да спечелиш. Просто трябва да вкараш повече голове от противника, но днес не ни бе ден.

"Джо Харт игра много добре и спаси два или повече гола. През първото и второто полувреме пък ние имахме чисти положения, но в края на крайщата домакините победиха с 1:0. Трябва обаче да се справим с това, да приемем загубата, и да гледаме смело към следващия мач".

"Ако трябва да съм честен Юве са късметлии, че ни победиха и в този мач, и в предишния. Ние имахме шансове не само за равен, но и за победа, но ги пропиляхме". каза още той.