Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини прие спокойно слуховете в английската преса, че Пеп Гуардиола ще го замени на поста и същевременно отборът ще извади колосални сума, за да привлече Лео Меси.

Днес 'Гражданите' домакинстват на Саутхямптън, а чилиецът обяви на пресконференцията преди мача, че всеки може да си пише и говори каквото си иска, но той е свикнал да не обръща внимание на тези неща.

"Да ви кажа честно не искам да говоря за слухове, още по-малко да ги коментирам. Всеки мениджър би искал Лео Меси в състава си....виждате, че се пишат и говорят различни неща. Гуардиола? Това са просто слухове в пресата. От над две години се говорят подобни неща", обяви той на пресконференцията преди мача.

"Не мисля, че това е липса на уважение към мен, дори го приемам за нещо нормално. Свикнал съм да чета какви ли не слухове, не им обръщам обаче внимание. Най-добрият начин да покажеш, че заслужаваш работата си е отборът ти да играе добре и да постига положителни резултати. За това аз гледам работата си на терена. Има кой да ми има доверие, така че няма никакво значение какво се пише във вестниците".