Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап смята, че Манчестър Сити не разполага с достатъчно добра защита, за да триумфира в Европа. Според него дори новият мениджър Пеп Гуардиола няма да спечели ШЛ с настоящата дефанзивна линия.

"В неделя може да видим края за Манчестър Сити, защото те трябва да спечелят срещу Тотнъм. Сити играе широко открито и не може да се защитава. Беше фантастично да видим как Лестър ги побеждава", започна Хари.

"Манчестър Сити има някои фантастични играчи, но не е подготвен, не може да се защитава. Сити има защитници, котио не знаят какво е да защитаваш. Те не взеха централен бранител."

"Когато Компани не играе, централните защитници са убити - те не могат да запазят суха мрежа. Който и да е взел тези защитници, не е взел качествени такива. Сити е много уязвим в отбрана."

"Ако аз бях в Сити, щях да звънна на Джон Тери в последния ден на трансферния прозорец и да се опитам да го взема в отбора."

"Във футбола важното е да имаш страхотни играчи, а не страхотни мениджъри. Юрген Клоп дойде в Ливърпул, но те са още на девето място, защото футболистите им не са достатъчно добри."

"Гуардиола може да отиде в Манчестър Сити, но докато не вземе класни защитници, дори той няма да ги изведе до триумф в Шампионската лига. Не ми пука какво е постигнал досега", добави Раднап.