Рахийм Стърлинг обича жените и не го крие. Въпреки че от доста време има сериозна връзка, английският национал беше спипан да палува с две сестри в скривалището си за 1 млн. паунда в Ямайка. 
21-годишният английски национал пръснал няколко хиляди паунда за полет с частен самолет, на който се качили още Елен (22) и Елис (19).

Сестрите били толкова впечатлени от преживяването, че постоянно качвали видео клипове от борда на самолета. Това явно не притеснило Стърлинг, макар по същото време приятелката му Пейдж Милиан да се намирала на остров Крит.

"Изглежда странно, че Рахийм е на почивка в Ямайка със знойни мадами, докато Пейдж е на друго място. Човек би си помислил, че двамата прекарват ваканцията си заедно, но явно не е така. Той, изглежда, е в близки отношения с Елен и Елис", коментира запознат с любовната драма.

Стърлинг е само на 21 г., но за него няма много тайни в живота. Роден и израснал в Ямайка, бъдещият английски национал се мести в Лондон с майка си, когато е на 7 г. Малко по-късно доведеният му баща е убит в Ямайка. Самият Стърлинг се ориентира бързо с жените. Още на 16 г. той става баща за първи път, когато една от многото му мимолетни бройки забременява. Така на бял свят се появява Мелъди Роуз.

Година по-късно, през 2013-а, Стърлинг на два пъти е обвинен в нападение над жени, но и двата пъти не се стига до присъда и съдът в Ливърпул го оправдава. Странно как изпълненията извън терена не повлияват толкова на играча. През 2014 г. Рахийм кара всички да говорят за него като за бъдеща футболна звезда. Междувременно 7 жени едновременно излизат с твърдения, че имат деца от играча.

Така изведнъж той се оказва с 8 деца, още ненавършил 20. Стърлинг приема това с усмивка и качва в социалните мрежи снимка на дъщеря си с текст: "Това са всичките ми осем деца, събрани в една снимка."

Следва умопомрачителен трансфер за 49 млн. паунда в Манчестър Сити и поредна връзка - с красивата Пейдж. Отговорността на мултимилионния договор и новото гадже би трябвало да са достатъчни английският национал да си наляга парцалите и да спре с глупостите. Последните му действия обаче идват да покажат, че скандалът е част от Рахийм Стърлинг и го държи във форма.