Суперзвездата на Манчестър Сити Серхио Агуеро е заплашен от наказание от 3 мача, след като вчера удари с лакът Уинстън Рийд от Уест Хям. 

Инцидентът стана в 76-ата минута, когато при едно единоборство между двамата, де визя, че аржентинецът замахва абсолютно умишлено и тресва съперника си, който впоследствие бе заменен. 

Съдията Андре Маринър не отсъди нищо в ситуацията, като сега от него зависи дали към играча ще бъде повдигнато обвинение в грубо поведение. Ако той обяви, че е видял случилото се, но е преценил, че няма нужда от действие, тогава всичко ще е наред. 

Ако обаче признае, че не е видял случилото се, което е по-вероятно, тогава от ФА ще повдигнат обвинение на Агуеро и той ще бъде наказан за 3 мача, първият от коите ще бъде срещу градския съперник Юнайтед. 

След мача мениджърът Пеп Гуардиола каза по отношение на ситуацията: „Не видях нищо. Ще се запозная с това, за което говорите по телевизията и след това ще видим”. 

В Сити обаче със сигурност ще бъдат доста нервни, тъй като Кун е в страхотна форма от началото на сезона с 6 гола на сметката си само за 5 мача.