Мениджърът на Селтик Брендън Роджърс беше много доволен от представянето на отбори при домакинството равенство 3:3 срещу Манчестър Сити в срещата от втория кръг в група "С" на Шампионската лига.

Шотландците на три пъти повеждаха и в крайна сметка спечелиха първа точка в надпреварата, след като стартираха с катастрофално 0:7 срещу Барселона на "Камп Ноу". 

"Бяхме брилянтни, пресата и енергията, която показахме, бяха страхотни. Всеки пък, когато атакувахме, изглеждаше, че можем да стигнем до гол. Допуснахме и три попадения, но не мога да критикувам отбора, въпреки че винаги има елементи, в които бихме могли да бъдем по-добри", отбеляза специалистът. 

"С изключение на мача в Барселона тези футболисти се представят на високо ниво през сезона досега. А да направят това срещу този отбор, беше просто великолепно."

"Имаме щастието в отбора ни да е играч като Муса Дембеле. Той беше желан от други отбори, но агентът му е умен човек. Какъв е смисълът да отиде в по-силно първенство и да търка пейката, вместо да се развива тук? Муса наистина малтретираше защитата на Сити, но той има и чудесно докосване. Муса е огромен талант."

"Работим върху подобряването на играта ни в защита. Това е нещото, върху което по принцип наблягам във всичките отбори, които съм водил. Имаме играчи, които се развиват. Днешното ни представяне беше топ класа. Това ще ни даде увереност да продължим напред".