Само допреди няколко седмици изглеждаше, че Серхио Агуеро е новата златна кокошка на Пеп Гуардиола. Кун вкарваше гол след гол за Манчестър Сити и започваше да се превръща в "Лео Меси" за каталунеца на стадион "Етихад".

През последните дни обаче формата на Агуеро е отчайваща, а за капак той профука две дузпи миналата седмица - с националния отбор и за Сити срещу Евертън.

В сряда Агуеро изненадващо остана резерва срещу Барселона и влезе в игра едва в 79-ата минута, когато мачът вече беше решен. 

Според вестник "Мирър" между нападателя и неговия мениджър се е появила голямо напрежение. Историята показва, че Пеп не обича футболисти с трудни характери и според изданието вече прави планове да разкара аржентинеца.

Кун има 11 гола в 10 мача, но Гуардиола изискал от него много по-голямо постоянство и по-сериозно отношение в работния процес. Както е известно, през лятото снайперистът се завърна от почивката с видимо наднормено тегло.

В материала се казва още, че Венсан Компани също ще бъде разкаран от Пеп през летния трансферен прозорец, за да може да влее свежа кръв в тима.