Манчестър Сити - Уест Бромич, двубой от 35-ия кръг на Висшата лига, стадион "Етихад", 22:00 часа българско време.

Групата на Ман Сити за мача:

Вратари: Харт, Пантилимон

Защитници: Сабалета, Демикелис, Лескът, Боята, Коларов, Клиши, Компани, Ричардс

Полузащитници: Насри, Милнър, Фернандиньо, Гарсия

Нападатели: Негредо, Джеко, Йоветич, Агуеро

Контузени: Настасич, Туре, Навас, Силва

Прогноза на Gol.bg:
Домакините трябва на всяка цена да спечелят този мач, за да запазят шансовете си за спечелването на титлата във Висшата лига. Отборът в момента е на 3-ото място в класирането, като има цели 9 точки по-малко от лидера Ливърпул, но има и два мача по-малко.

Преди броени дни обаче Сити се издъни неприятно у дома срещу Съндърланд, но днес пред тима ще има нов голям тест срещу отбор, който се бори за мястото си в елита.

УБА е само на 3 точки от опасната зона и трябва да постигне положителен резултат на всяка цена днес, за да се отдалечи от зоната на изпадащите.

Сити отново ще бъде без Яя Туре и Матия Настасич. Давид Силва и Хесус Навас обаче също няма да могат да играя днес, което означава, че Джеймс Милнър и Хави Гарсия ще излязат като титуляри в халфовата линия.

За гостите аут е Золтан Гера, като всички останали са на линия за този мач. 

Предимството на Манчестър Сити в директните мачове в голямо и "Гражданите" са в серия от 4 поредни победи над противника. 

Сити обаче не се намира в никак добра форма и има само 2 победи в последните си 5 мача, докато УБА също е постигнал толкова победи.

Нашата прогноза е класически резултат за домакините.

Резултат: Ман Сити - УБА 3:0