Офанзивният полузащитник на Манчестър Сити Лерой Сане е на мнение, че "гражданите" имат силите да детронират европейския шампион Реал Мадрид.

В същото време германецът признава, че Барселона разполага с най-страховитата огнева мощ в лицето на нападателното трио MSN, съставено от Лео Меси, Луис Суарес и Неймар.

"Реал направи много добър сезон и в момента е най-добрият отбор в Европа. Спечелването на Шампионската лига ще е трудно, но това е нова кампания", коментира Сане пред ESPN.

"Те спечелиха турнира две поредни години и ще бъде трудно, но ние можем да ги детронираме, ако се подобрим и работим върху проблемите си."

"Не смятам, че сме сред фаворитите, но можем да стигнем до полуфиналите. Имаме състав, с който да го постигнем. Пеп Гуардиола е спечелил толкова много трофеи и ни дава увереност. Очаква ни голям сезон, в който искам да спечеля трофеи."

"Ние имаме страхотни нападатели и халфове, които могат да вкарват много голове. Меси, Суарес и Неймар са трима от най-добрите стрелци. Ние ще дадем всичко от себе си, за да достигнем тяхното ниво", добави Сане.