Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола не скри задоволството си от убедителната победа с 4:0 при визитата на холандския Фейенорд.
 

Той не спести и похвалите си към Джон Стоунс и Кевин де Бройне, които изиграха фантастичен мач и допринесоха сериозно за успеха на своя тим.

Бранителят вкара два гола, а белгиецът бе просто неудържим на терена. 

"Головете на Стоунс бяха изключително важни. Той се представи страхотно. Това момче притежава супер талант и знае много добре кои неща трябва да подобри, за да се представя още по-добре. Радвам се за него и за това, че вкара два гола", коментира испанецът на пресконференцията след мача.

"Когато той подобри някои дребни детайли от играта си, тогава той ще стане изключителен централен защитник, световна класа".

"Какво да кажа за Кевин? Той е един от най-добрите футболисти, които изобщо някога съм виждал през живота си. Той може да направи абсолютно всичко на терена и вече го е доказал. Определено това момче е топ футболист с изключителни качества и се радвам, че го имам в отбора си".

"Постигнахме хубава и изразителна победа. Според мен този успех над Фейенорд е идеалният старт за нас в групите на Шампионската лига. Да започнеш с три точки в груповата фаза на турнира е нещо от много важно значение". 

Включете се в играта на Gol.bg с прогнозите в Шампионска лига и спечелете много награди!