Манчестър Юнайтед и Реал (Мадрид) ще влязат в люта битка за подписа на една от големите звезди на Тотнъм Гарет Бейл, пише в днешния си брой електронното издание Goal.com.

Мениджърът на "Червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън е голям почитател на уелсеца и на драго сърце би го взел на "Олд Трафорд" през зимния трансферен прозорец.

Английският гранд дори се опитва да стартира предварителни преговори с ръководството на Тотнъм за младия футболист, но "Шпорите" не са склонни да се разделят с една от своите звезди.

На "Уайт Харт Лейн" смятат, че Бейл е щастлив в клуба и нямат никакво намерение да го продават. Самият футболист засега също не е споменавал, че иска да напусне.

Малко е вероятно Юнайтед да извади много голяма сума за Бейл, но ако тимът се бръкне с 30 милиона паунда, тогава може би Хари Реднап ще размисли, дали да не продаде уелсеца на "Червените дяволи".

Жозе Моуриньо обаче също има много сериозни мераци към Гарет, а Реал (Мадрид) е склонен да извади голяма сума за всеки един футболист, който е в плановете на португалеца.

Самият Хари Реднап призна в своята колонка в "Сън", че е наясно с интереса на Специалния към уелския национал, но подчерта, че няма никакво намерение да го продава.