Бъдещето на защитника на Манчестър Юнайтед Уес Браун на "Олд Трафорд" е под сериозна въпросителна, заради скандал със сър Алекс Фъргюсън, гръмна таблоидът "Сън".

Двамата са влезли в остър конфликт още по време на лятното предсезонно турне на "Червените дяволи" в САЩ.

Причината за това е доста нелепа и странна - играчите на Юнайтед са си спретнали купон, но сър Алекс е забранил на Браун да празнува с тях, по незнайни причини.

Още тогава двамата са отправили остри реплики един към друг и се е стигнало до страшен скандал, резултатът от който вече е виден.

Английският национал не е започнал като титуляр в нито една от срещите на Юнайтед от Висшата лига, от началото на сезона.

31-годишният футболист все пак успя да се задоволи с титулярно място срещу Рейнджърс в първия двубой на "Червените дяволи" от тазгодишното издание на Шампионската лига.

Тогава обаче сър Алекс се смили над него заради настинката, която бе пипнал Рафаел.

Другият мач, в който Уес е бил титуляр от началото на сезона, е срещата със Скънторп от турнира "Карлинг Къп".

Според последни информации, бранителят се е опитал да разбере от сър Алекс защо не играе и през миналата седмица двамата за пореден път са се скарали.

Самият Уес сподели пред таблоида "Сън", че вече се съмнява, дали има бъдеще на "Олд Трафорд" след всичко това, което се е случило между него и Фъргюсън.

Той намекна, че може и да напусне, тъй като му се играе редовно, а едва ли повече ще получи шанс на "Олд Трафорд".

"Трябва да с справям с трудните моменти. Имаме много добри защитници и за мен остава да работя здраво и да чакам своя шанс", заяви опитният бранител.

"Няма смисъл от цупене. Всеки иска да играе редовно, но за съжаление това няма как да стане при някои", добави той.