Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън смята, че отборът му се намира в много добра форма и всички в тима са уверени до краен предел преди важното дерби срещу Челси, което ще се играе утре.

"Червените дяволи" още нямат загуба през този сезон и ще имат много добра възможност да запишат още един положителен резултат в дербито срещу "Сините".

Целта пред сър Алекс е победата в двубоя с Челси, но статистиката сочи, че Юнайтед не е постигал успех над своя противник на "Стамфорд Бридж" от април, 2002 година.

Това обаче очевидно не притеснява Фърги, тъй като той ясно осъзнава, че отборът му се намира в прекрасна форма и е сигурен, че футболистите, които ще излязат на терена, ще направят и невъзможното, само и само да стигнат до трите точки в мача.

"Това ще бъде наистина много голям мач за нас", отсече шотландецът.

"През последните осем години не успяхме да постигнем победа над Челси на "Стамфорд Бридж", но се надявам това нещо да се промени. Челси е много труден за побеждаване отбор, особено на собствения си стадион. Ние обаче се намираме в добра форма и сме уверени в себе си - точно както искам", добави мениджърът на Юнайтед.