Капитанът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич е решен на всичко отборът да се реваншира на феновете си за миналия сезон и да спечели титлата във Висшата лига през тази кампания.

Към този момент "Червените дяволи" се намират в много добра форма и отборът няма загуба от началото на кампанията, въпреки че се представя изключително неубедително като гост.

Сръбският национал пък смята, че настоящата ситуация в отбора вещае добри времена за него и съотборниците му.

"Определено у нас има положително чувство към този момент. Ние всички искаме да спечелим трофей през този сезон, тъй като миналата кампания бе много разочароваща", заяви Видич.

"Трябва просто да "натиснем газта" и да играем добре. Ако сторим това, тогава имаме всички шансове да върнем титлата обратно на "Олд Трафорд", добави сръбският национал, който поясни, че отборът може много повече от това, което показва в момента.

Опитният бранител смята, че през този сезон конкуренцията във Висшата лига е още по-жестока, тъй като много повече отбори имат мераци за титлата.

"Конкуренцията е по-жестока и качеството на шампионата се подобри. Виждаме как отбори като Манчестър Сити и Тотнъм постепенно стават по-силни и се целят по-нависоко, докато по-слабите тимове осъзнават, че трябва да подобрят играта си, за да останат в елита, тъй като конкуренцията е наистина жестока. В същото време пък нашият тим ще се представя много по-добре за напред. Вече преминахме периода, в който играхме колебливо, очакваме да бъдем по-силни за в бъдеще".