Капитанът на Манчестър Сити Карлос Тевес не се притеснява, че може да бъде мощно освиркван от привържениците на градския съперник Юнайтед по време на дербито между двата тима.

Аржентинецът е бивш футболист на "Червените дяволи", но след идването на Димитър Бербатов на "Олд Трафорд", сър Алекс го закотви на резервната скамейка и в крайна сметка той премина на "Ийстланд".

Опитният нападател се представя много силно за "Гражданите" и през този сезон има общо 20 гола във всички турнири, което красноречиво говори в каква форма се намира.

"Не ме интересува, дали феновете на Юнайтед ще ме освиркват. Това изобщо не ме притеснява", заяви Карлитос.

"Разбирам недоволството от страна на привържениците на нашия градски съперник. Като фенове, те просто защитават интересите на своя клуб и това са напълно нормални неща", добави аржентинецът.

"Сигурен съм, че феновете на Юнайтед няма как да кажат, че не съм дал всичко за техния отбор, докато играх на "Олд Трафорд". Може би някои привърженици на бившия ми клуб още си задават въпроса защо си тръгнах. Аз просто съм професионален футболист, това е. Понякога трябва да понасям освиркванията, но това не ме интересува", каза още той.