Крилото на Манчестър Юнайтед Нани изрази мнението си, че вече е дошло времето на важните мачове, които ще решат изхода на целия сезон.

24-годишният португалски национал се намира в невероятна форма, вкарвайки 12 гола в 36 мача за "червените дяволи". Точно той се счита за една от големите опасности за Челси в тазвечершния мач между двата тима.

Въпреки преднината от четири точки на върха в класирането, Нани смята, че Юнайтед трябва да поддържа постоянството си и да не разчита на комфортната си преднина.

В края на седмицата отборът на сър Алекс Фъргюсън ще се изправи и срещу Ливърпул, преди да срещне Арсенал за ФА Къп, който най-вероятно ще се справи с Лейтън Ориент.

"Предстоят ни няколко много трудни мача", казва Нани пред официалния сайт на отбора.

"Това е най-важната част на сезона и си мисля, че ако победим Челси и Ливърпул, тогава ще бъдем фаворити за спечелване на титлата", уверен е шилото на "червените дяволи".

"Лесно е да го кажеш, но е много по-трудно да го направиш. Челси и Ливърпул са невероятни отбори и те със сигурност горят от желание да ни победят. Ние знам, че срещу тях няма да е никак лесно."

"Ясно е, че няма да можем да спечелим всеки мач, така че ако завършим наравно с някой съперник, това няма да е краят на света", допълва техничарят.

"Важното е да не губим мачове. Ние винаги излизаме на терена с мисълта, че ще спечелим."

"На върха на класирането сме, така че всички в отбора се чувстваме много добре. За да сме на върха, значи сме правили правилните неща през сезона, така че сме доволни", пояснява Нани.

"В заключителната част на сезона е важно да си вярваме, да сме уверени в себе си и да се концентрираме, за да играем нашата игра."

"Не трябва да мислим за другите отбори и без значение дали нашите съперници побеждават, или губят, ние трябва да гледаме себе си и да побеждаваме", завършва звездата на Манчестър Юнайтед.