Джейми Карагър се е извинил на Луиш Нани, когото срита брутално по време на супердербито между Ливърпул и Манчестър Юнайтед, съобщиха местните медии.

Защитникът на Червените е изчакал съперника си пред съблекалнята, за да му поднесе извиненията си.
Бранителят заслужаваше директен червен картон за ужасен фаул срещу португалеца, който напусна терена на носилка и облян в сълзи. Засега не е ясно колко сериозна е контузията му.

Запитан дали Карагър е имал късмет, че не е бил изгонен, мениджърът на Ливръпул Кени Далглиш се измъкна без да отговори конкретно.

“За мен той имаше късмет, че в този мач носи екипа на Ливърпул, тъй като бяхме по-добрият тим” изтъкна шотландецът. След нарушението на Карагър двата отбора здраво се сритаха, като първо Макси опита да убие Рафаел, а след това темпераментния бразилец атакува с двата крака напред Лукас. Според Далглиш обаче всичко е било наред.

“Мисля, че духът в двубоя бе фантастичен и футболистите заслужават поздравления, тъй като направиха задачата на съдията лесна. Футболът е по-важен от един отделен инцидент на терена. Затова и предпочитам да коментирам представянето ни” изтъкна Далглиш, който естествено бе много доволен от триумфа, но все пак остана предпазлив.

“Дирк работи винаги много здраво за отбора и сега получи награда за усилията си. Имаше късмета да е на точните места и напълно заслужава този хеттрик. Разбира се това е огромна победа за нас. Поздравления за всички, тъй като сезонът ни е труден”.

“Все пак обаче не сме постигнали нищо. Искаме да се изкачим по-високо в класирането, но знаем, че колкото се приближаваме до върха толкова по-трудно ще печелим позиции. Ще се опитаме да вземем колкото можем повече точки, пък ще видим докъде ще стигнем” каза още Далглиш.