Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън остана много доволен от заформящия се нападателен тандем Уейн Руни - Хавиер Ернандес.

Двамата излязаха като титуляри в реванша срещу Марсилия от Шампионската Лига, като за сметка на това Димитър Бербатов остана резерва. Ернандес обаче вкара и двата гола за победата с 2:1, а Уейн Руни направи една асистенция и като цяло бе може би най-добрият играч на терена.

"Получи се добре. Позицията, на която Уейн игра в последните два мача, го прави много опасен. Има невероятна мощ и скорост. Ернандес пък е невероятен в момента. Това момче има гола в кръвта си", коментира Сър Алекс след мача.

Все пак не всичко бе перфектно за шотландския мениджър по време на мача, тъй като двама бранители  - Джон О'Шей и Рафаел трябваше да бъдат заменени принудително.

"Беше нервно, тъй като толкова много играчи напуснаха заради контузии. Това промени баланса на отбора. Предпочитах да вкарам Дарън Гибсън, тъй като тази вечер проблемът бяха центриранията и той щеше да донесе височина на отбора".

Накрая Фърги коментира и ситуацията около Неманя Видич, който пропусна мача заради контузия.

"Ще трябва да изчакаме и да видим дали Видич ще се върне в игра за уикенда. Джони Еванс започна да тренира тази седмица и да се надяваме, че ще се завърне".