Сигурното ново попълнение на английския шампион Манчестър Юнайтед Давид де Хеа пристига на Острова, заедно със своята очарователна приятелка - певицата Едурне Гарсия Алмагро, известна повече просто като Едурне.

25-годишната мадридчанка е една от най-известните поп-изпълнителки в Испания и определено ще събере погледите на феновете на "Червените дяволи" през следващия сезон.

Английският таблоид "Сън" дори палаво определя русокоската като истински трофей. Изданието отбелязва, че стражът е акостирал на "Олд Трафорд" с титла в ръка, но не с тази от европейското първенство за младежи в Дания, а с половинката му.

Разликата между двамата е пет години, но това не им пречи да се обичат.

Въпреки, че е хлътнал до уши в Едурне, Де Хеа е категоричен, че тя няма да му пречи да се изявява на терена по време на дебютния си сезон на "Олд Трафорд".

"Не мисля, че ще бъде проблем. Едурне ще продължи да пее балади, а аз ще продължа да пазя, както е било и до този момент", коментира стражът.

Тези думи от устата на младия испанец определено показват, че той притежава характер, което е похвално за крехката му възраст.

Интересно е да се отбележи, че младокът дори не е фен на музиката, която неговата половинка пее, въпреки че двамата ходят.