Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс получи подкрепа и от бившия си клуб Евертън.

Шотландецът има доста спорен старт на кариерата си начело на Манчестър Юнайтед и отборът като цяло разочарова под негово ръководството от началото на сезона.

Крайният бранител на Евертън Шеймъс Коулман обаче смята, че неговият екс-наставник може да се справи начело на "Червените дяволи".

"Само от моето време с него в Евертън всичко, което мога да кажа е, че той е топ мениджър и се е справил наистина много добре начело на нашия отбор", заяви Коулман, цитиран от "Goal.com".

"Мисля, че той напълно заслужено взе този пост, все пак бе препоръчан от самия сър Алекс. Това е само началото за Мойс в Юнайтед, изминали са едва няколко мача от началото на сезона, така че аз съм сигурен, че той ще се справи", добави той.

След напускането на Мойс Роберто Мартинес пое "Карамелите", но отборът се представя също доста добре, както бе и при шотландеца.

"Мартинес пристигна в отбора и ни каза своята философия, ние постепенно пък се адаптираме към нея и се вижда, че отборът се справя доста добре", каза няколко думи за новия мениджър Коулман.