Дейвид Мойс очаквано бе разочарован, след като Манчестър Юнайтед изпусна победата срещу Саутхямптън и завърши само 1:1 у дома.

Светците играха добре и заслужено стигнаха до точката, но късният им изравнителен гол, паднал в 89-ата минута, бе приет зле от шотландеца.

„Разбира се, че съм разочарован, че не спечелихме, особено след като водехме толкова дълго. Имахме положения, които обаче пропуснахме. Имаше моменти, в които контролирахме двубоя, така че е жалко, че не си гарантирахме триумфа“, заяви Мойс.

„Все още ни липсва постоянство в представянето, което продължаваме да търсим. Все пак е ясно, че когато водиш само с един гол винаги има шанс да бъдеш наказан, ако не отбележиш отново. Мисля, че Джони Еванс и Фил Джоунс играха добре в центъра на защитата и те не са виновни за попадението“ добави босът, който коментира и новият договор на Аднан Янузай.

„Беше важно той да остане при нас и днес видяхме на какво е способен, след като пасът му при нашия гол бе наистина изключителен“ изтъкна Мойс, под чието ръководство обаче Юнайтед е спечелил едва 5 точки от 4 домакинства до този момент.