Защитникът на Фулъм Саша Ритер се извини на Аднан Янузай за грубата си постъпка в събота, когато настъпи умишлено новата звезда на Манчестър Юнайтед.

Инцидентът стана в края на мача между двата тима, като не бе забелязан от рефера Лий Пробърт. На германеца обаче не му се размина, като той бе обвинен в грубо поведение от съдийската комисия към ФА и след като призна вината си, ще изтърпи санкция от 3 срещи.

„Искам да кажа на Аднан Янузай, че съжалявам. Постъпката ми бе нетипична за мен и мога да кажа, че причината бе разочарованието от двубоя. Искам да се извиня и на своите съотборници, на феновете и на всички в клуба заради наказанието, което получавам“ написа Ритер в Туитър.

„Ще приема последствията от своите действия и се надявам, че всичко ще бъде забравено, когато се върна. Ще работя здраво, за да остана в добра форма и ще продължа да се боря с всички сили за отбора, когато получа отново възможност да играя“ добави той.

Бранителят няма да играе срещу Ливърпул в събота, а ще пропусне и срещите със Суонзи и Уест Хям до края на месеца, като ще се върне едва в началото на декември за сблъсъка с Тотнъм.