Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс бе раздвоен след равенството на „Уайт Харт Лейн” срещу Тотнъм – 2:2. 

От една страна Червените дяволи загубиха 2 точки и изостанаха на 2 от върха, но от друга на два пъти наваксваха изоставане и вече в 12 поредни мача във всички състезания нямат поражение. 

Шотландецът обаче призна, че до мачовете по празниците шампионите трябва да се приближат до Арсенал и предстоящите домакинства на Евертън и Нюкасъл трябва задължително да бъдат спечелени. 

„Трябва да направим победна серия. Мисля, че загубихме 2 точки днес, въпреки че при нормални обстоятелства равенство на този стадион не би било лошо. Успяхме на два пъти да изравним, но така и не стигнахме до трети гол. Притеснен съм от това, че не сме по-близо до върха, но все пак има още доста мачове и нашата цел е в началото на следващата година да бъдем на по-добра позиция”, отчете Мойс. 

„Уейн отново бе на ниво и като цяло продължава да играе много силно – вкарва голове, асистира, помага във всяко едно отношение. Той прави това благодарение на сериозна работа и отдаденост и заслужава признание за това” добави той. 

„Сандро отбеляза фантастичен гол и подобен удар не може да бъде спасен. Въпросът е, че ние допуснахме той да стигне до позиция, от която да стреля по този начин. Хубавото е, че реагирахме бързо, а след това имахме 2-3 добри положения, които обаче не ни донесоха важния трети гол” каза още Мойс.