Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс заяви, че не е загубил вяра в способностите на отбора си при победата с 3:2 над Хъл Сити.

"Тигрите" поведоха в резултата с 2:0 с два ранни гола, но въпреки това "Червените дяволи" стигнаха до пълен обрат след голове на Крис Смолинг, Уейн Руни и автогол на домакините.

"През цялото време вярвах, че ще продължим и ще победим", коментира след мача Мойс пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

"Имаме способностите и не мисля, че е имало дори един привърженик, който да смята, че мачът е приключил. Аз определено не смятах така".

"Притеснявах се единствено от добрата защита на Хъл като домакин през този сезон. Мисля, че досега бяха допуснали само три гола".

"За щастие изравнихме до  полувремето и дори мисля, че можехме да водим с 3:2 по това време".

"Голът на Уейн падна след страхотно воле. Всички знаем, че той е способен на това и че може да вкарва най-различни голове. Освен това при третия гол той постави момчето под голямо напрежение. За пореден път той игра наистина добре".

"Когато вкарахме третия гол много исках момчетата да тръгнат и да вкарат отново и с четвърти гол да избегнем опасните моменти в последните пет минути".

"Наложи се да променя нещата, тъй като имахме няколко контузии, а след това Антонио бе изгонен, което направи нещата още по-трудни за нас".

Същевременно непосредствено след мача Дейвид Мойс коментира пред камерите на Скайспортс:

"Това е нещото, на което е способен Манчестър Юнайтед. През всичките години винаги са били способни на това. Играхме достатъчно добре, за да вкараме голове и да създаваме положения".

"В последните пет минути бе малко напрегнато, но след като губехме с 0:2, бих предпочел това. Момчетата показаха страхотен характер".

"Антонио Валенсия не трябваше да прави това, за да бъде изгонен. Имаме обаче играчи, които да го заменят, така че ще сме готови за мача с Норич в събота".