Нова контузия в Манчестър Юнайтед. Този път с травма е Ашли Йънг, който пострадал при спорната ситуация в мача с Тотнъм в сряда.

Футболистът е с болки в рамото, след като падна лошо, опитвайки се да избегне грубото влизане от Юго Лорис в последните минути. Решението на съдията Хауърд Уеб да не отсъди дузпа и да не изгони вратаря на Шпорите в ситуацията, накара Дейвид Мойс да го определи като „скандално“.

„Ашли има травма в рамото, заради която няма да може да играе известно време. Той пострада при влизането на вратаря. Все още не знаем колко точно ще отсъства“ коментира Мойс.

Това обаче не е единствената лоша новина за отбора. Уейн Руни бе забелязан да излиза от местна болница, където се предполага, че е минал прегледи заради травмата в слабините, която го тормози.

Той е играл с болки срещу Тотнъм и в Юнайтед стискат палци проблемът да не се окаже сериозен. Руни обаче едва ли ще играе срещу Суонзи, след като още вчера Мойс призна, че при възможност ще му даде почивка.

Все още не е ясно и кога ща се върне Робин ван Перси. Холандецът пропусна последните 6 срещи, а босът не обяви срок за връщането му, така че явно ще бъде извън игра още известно време.