Мениджърът на Суонзи Михаел Лаудруп заяви, че очаква по-тежък мач с Манчестър Юнайтед. Именно "лебедите" изхвърлиха Юнайтед от ФА Къп, след победа с 2:1 на стадион "Олд Трафорд" преди няколко дни.

При ново поражение от Суонзи домакините ще бъдат в серия от 4 поредни загуби във всички турнири. Нещо, което не им се е случвало от 1961 година насам.

"Това ще бъде мач, който Юнайтед непременно ще иска да спечели. Те трябва да победят и ние трябва да сме готови за това", каза Лаудруп, цитиран от "Скай спортс".

"Не смятам, че на футболистите на Юнайтед им харесва това, което се пише и говори, за всички тези негативни рекорди. Зная, че на нас ни предстои труден двубой."

"Във футбола нещата се променят много бързо. Ако Манчестър Юнайтед ни победи, а след това спечели с 1:0 срещу Съндърланд за купата на лигата, те ще бъдат близо до Топ 4 в първенството и на финал на стадион Уембли."

"Ние вече показахме, че можем да спечелим на техния стадион. В последните мачове играхме с голяма доза увереност и имахме нужда от този успех."

"Понякога победата идва тогава, когато най-малко я очакваш. Нашата дойде на стадион Олд Трафорд. От една страна сме наясно, че е възможно отново да ги бием и ще излезем уверени."

"Въпреки това считам, че ни очаква още по-труден двубой от този, който изиграхме миналата седмица", завърши своя коментар Михаел Лаудруп.