Легендата на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че няма да бъде притеснен при завръщането си на "Олд Трафорд".

Солскяер ще изведе водения от него Кардиф срещу "Червените дяволи" в мач от Висшата Лига. Запитан колко емоционално ще е за него да се появи на стадиона, на който бяха най-славните дни от кариерата му, норвежецът отговори:

"Не съм особено емоционален човек. Повече съм професионалист. Ще отида там и разбира се, че се радвам. Но не мисля за обкръжаващата среда. Мисля, за отбора си".

"Дълги години бях приет добре от феновете на Юнайтед, защото имах чудесни отношения с тях. Когато гледахме мачове на Юнайтед преди години в Норвегия, бутах децата си и им казвах "Там още пеят песни за вашия баща".

"Но както казах, не съм толкова емоционален. Все пак трудно е да се каже. Никога не можеш да знаеш. Понякога просто моментът те изненадва. Също както когато правиш сватбената си реч".

Същевременно Солскяер предупреди, че предстои много тежък мач срещу Юнайтед, въпреки няколкото провала на червените на своя стадион от началото на сезона.

"Не съм съгласен, че "Олд Трафорд" е загубил аурата си. Да отидеш на "Олд Трафорд" е мечта за много футболисти. И понякога може да е плашещо както за играчите, така и за отборите".

"Очевидно, моята работа ще е да направя така, че да не е прекалено плашещо за моите играчи".