Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс очаквано бе крайно разочарован, след като Червените дяволи допуснаха късен гол и завършиха 2:2 с Фулъм у дома.

Лондончани действаха в доста странен състав и рядко минаваха центъра, но успяха да реализират два гола, докато въпреки предимството си домакините не успяха да решат двубоя и бяха наказани от Дарън Бент дълбоко в добавеното време.

„Във футбола невинаги получаваш това, което заслужаваш. Ние трябваше да победим, защото доминирахме, но за съжаление не успяхме“ не бе особено разговорлив след двубоя наставника.

„Допуснахме неточности в защита, които ни струваха успеха, въпреки че за целия мач трябваше да спираме три или четири техни атаки. Понякога обаче това се случва в тази игра“ добави той.

„Опитахме всичко – центрирахме, пробивахме, атакувахме непрекъснато, но нещо все ни убягваше в решителната фаза. Ако бяхме вкарали по-рано щеше да бъде различно. Вместо това за пореден път съперникът реализира и трябваше да догонваме“ изтъкна Мойс, чийто тим вече е на 9 точки от Топ 4.

Запитан дали шампионите все още могат да завършат в четворката и да се класират за Шампионската лига, мениджърът каза: „Ще дадем най-доброто от себе си, за да го постигнем“.