Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс изрази надежда, че почивката се е отразила благоприятно на играчите му.

"Червените дяволи" имаха рядък шанс да починат по средата на сезона, след като през уикенда не играха заради отпадането си от турнира за купата на Англия.

Затова още миналата седмица те избягаха от лошото време на острова и отидоха да поддържат форма с леки тренировки на топлото време в Дубай.

"Беше чудесно, че прекарахме известно време заедо с играчите. За първи път имах шанса да съм няколко дена заедно с тях", коментира Мойс.

"Потренирахме и имахме време за разпускане, така че беше добре. Надяваме се, че това ще ни подейства добре. Сигурен съм, че ще е от полза на играчите, след като са имали шанса да разпуснат".

"Нека си признаем, предпочитаме да сме в турнира за купата на Англия. Но вече не сме в него, така че това, което ни остава е да подготвим играчите за оставащите 12 мача".

"Искаме да победим срещу Кристъл Палас. След това имаме друг голям мач във вторник. Играем от 17.30 и след това във вторник вечерта. Това е положението, но ние сме готови".

"Съставът е свикнал с ротациите. Затова често Юнайтед е завършвал силно сезона - защото прави така, че футболистите не играят във всеки мач. И когато дойдат големите мачове накрая - има свежи играчи".

Същевременно Мойс отказа да потвърди, че Уейн Руни е подписал нов договор с клуба, но и не отрече новината.

"Веднага когато имаме информация, ще ви я дадем", коментира Мойс по този въпрос.

"Всеки знае колко важен играч е той. Той е страхотен футболист и ако успеем да го направим, ще е чудесно".