Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс се съгласи, че едва ли тимът му можеше да получи по-труден съперник на 1/4финалите в Шампионската лига, след като отборът му трябва да премери сили с Байерн Мюнхен.

Червените дяволи правят много слаб сезон, но въпреки това шотландецът остава спокоен, тъй като така или иначе тимът му щеше да има сериозен противник в тази фаза.

„Аз се радвам, че ние участвахме на жребия. След като изоставахме с 2 гола от Олимпиакос много хора ни бяха отписали, така че като цяло нямаше особено значение с кой ще играем. Може би обаче наистина сета ще срещнем фаворита в турнира, тъй като те са шампионите за миналия сезон, така че ще бъде трудно“ коментира той.

„Винаги съм смятал, че е по-добре в реванша да си домакин, но предвид съвременния футбол и начина на игра, който е различен във всеки един двубой, домакинският фактор не е от голямо значение“ добави Мойс.

Той разкри, че нападателят Робин ван Перси ще пропусне утрешния двубой с Уест Хям и му предстоят нови тестове. „Той има нужда нови изследвания, за да знаем със сигурност какво е състоянието му. На този етап мога да кажа само, че няма да играе срещу Уест Хям“.