Крилото на Манчестър Юнайтед Вилфред Заха призна, че се надява да впечатли новия мениджър на отбора Луис ван Гаал и да се наложи в състава през новия сезон.

Фланговият футболист бе усилено пренебрегван от бившия наставник на отбора Дейвид Мойс, но в крайна сметка се очаква сега да получи шанс, да докаже качествата си.

Заха премина на "Олд Трафорд" през януари 2013 година срещу 15 милиона паунда от Кристъл Палас, като тогава бе привлечен в тима от Сър Алекс Фъргюсън.

"Страхотно е да се завърна в отбора. Настроението е приповдигнато и всички ние работим усилено и се радваме на наближаващия нов сезон", коментира Заха пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

"Преотстъпването в Кардиф бе един добър опит за мен. Успях да изиграя доста мачове на ниво Висша лига, което беше доста добре, и усещам, че се връщам в Юнайтед като по-добър играч".

"Знам, че има неща в играта ми върху които трябва да наблегна и съм също наясно, че моят отбор е най-доброто място за мен, ако искам да стана по-добър футболист. Наистина искам да бъда по-добър играч".

"Всичко, което ще се опитам да направя, е да впечатля новия мениджър и да си спечеля място в състава. Ще дам всичко от себе си, за да го направя. Имаме нов наставник и аз искам да му покажа това, което мога", каза още той.