Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Андер Ерера споделя, че настоящият тим на Червените дяволи притежава същата амбиция и отдаденост като Ерик Кантона. 

Французинът записа 5 сезона на „Олд Трафорд” в средата на 90-те години на миналия век като спечели 4 титли и се превърна в култов герой за феновете. В същото време той вдъхновява доста футболисти, сред които и Ерера, който записа цял мач при победата над ЛА Галакси със 7:0. 

„Харесва ми характера на Кантона. Той бе победител и винаги работеше здраво. Никога не губеше топката и мислеше само за победа. Тази група играчи притежава същите характеристики. Ние винаги искаме да печелим и да играем добре за феновете на Юнайтед” заяви 24-годишният халф пред клубния телевизионен канал.  

„Хубаво е, че постигнахме убедителен успех, но все пак това бе само контрола и има още много неща, които да подобряваме. Треньорът ни е силно взискателен и няма да ни остави да се отпуснем и успокоим. Винаги се стреми към перфекционизъм и поради тази причина е идеален за един клуб, който иска да постига много” добави Ерера. 

Хуан Мата пък похвали своя сънародник за представянето му срещу Галакси. „Той показа, че е голям играч и аз съм много радостен за него. Познавам го отдавна и той се справи наистина страхотно в този мач”.