Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал предупреди феновете на тима да не очакват чудеса от новото попълнение Анхел си Мария. 

Червените дяволи счупиха трансферния рекорд на Острова, като извадиха почти 60 милиона паунда за аржентинеца, който трябва да върне тима на върха. 

Днес Ди Мария бе представен официално, като получи митичния №7 на „Олд Трафорд”, но Ван Гаал отново призоза за търпение, което не спира да прави от известно време насам. 

„Много съм доволен, че успяхме да вземем толкова класен играч и това, което ми допада най-много е, че той е отборен футболист. Може да донесе повече скорост на тима, но също така и да играе за интересите на състава. Надявам се, че ще ни донесе добри резултати, но не трябва да очакваме чудеса, за които прочетох, че ще се случат” заяви холандецът. 

„Той попада в нашата философия и аз мога да променя схемата на игра заради него и може би ще направя това в бъдеще. В Реал Мадрид той играеше не само като флангови футболист, но и в средата и точно затова смятам, че ще се наложи при нас” добави Ван Гаал, който досега залага на формация 3-5-2, която обаче донесе на състава 2 загуби и равен от началото на сезона. 

Самият Ди Мария е на линия за мача с Бърнли в събота и заяви, че би играл на всяка една позиция. „Всичко зависи от мениджъра и неговото желание, къде иска да ме постави. Дойдох тук, за да работя за отбора и съм готов да играя на всяка една позиция. Просто искам да помогна клубът отново да бъде успешен” заяви аржентинецът.