От Аякс предупредиха Манчестър Юнайтед, че националът Далей Блинд изобщо няма да бъде евтин и Червените дяволи трябва да извадят солидна сума, ако искат да го вземат. 

На „Олд Трафорд” определено имат нужда от нови играчи и загубата с 0:4 от МК Донс във вторник може да накара шефовете да направят всичко, за да подсилят тима в оставащите няколко дни до края на трансферния период. 

Холандецът прогреси сериозно напоследък, като може да играе като краен бранител, но и в средата на терена и Луис ван Гаал познава много добре качествата му. Аякс обаче иска да задържи Блинд поне още една година преди да го продаде. 

„Смятаме, че разполагаме с достатъчно солиден тим и искаме Далей да остане тук и през следващия сезон. Можем да преговаряме за него само ако получим наистина оферта, на която трудно може да се устои. Неговите мениджъри знаят за какво става въпрос и че следващото лято ще проведем разговори с него и ще се споразумеем за цената, на която би могъл да напусне” заяви футболният директор на клуба Марк Овермарс. 

„За него има някои запитвания, но не и конкретни предложения. Освен това от Манчестър Юнайтед не са се свързвали с нас” добави бившият играч на Арсенал и Барселона. 

Досега Червените дяволи привлякоха четирима нови играчи, но може би селекцията за тях все още не е приключила.