Харфът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата не остана никак доволен от играта на отбора вчера срещу Бърнли, особено от действията с високи топки. 

През първото полувреме Червените дяволи отново имаха проблеми при изнасянането на топката и в един момент започнаха да я ритат силно напред, който изобщо не допада на полузащитника. 

Мата, заедно с Ди Мария и Флечър действаше в средата на терена, но с този начин на игра се оказа, че тримата биват прескачани и по никакъв начин не могат да помогнат на състава. 

„Може би при изнасянето на топката определено ни липсва увереност и самочувствие. Опитвахме се постепенно да пренесем играта напред, но не се получаваше. В един момент действахме солидно в тяхната половина, но след като не успяхме да вкараме значи не сме се справили добре” заяви Мата. 

„Не бяхме убедителни в последната третина от терена и една от причините за това са прекалено дългите топки, с които играхме преди почивката. Все пак от друга страна се надявам, че скоро ситуацията ще се промени” добави халфът, чийто тим все още няма победа от началото на сезона.