Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата изрази в личния си блог задоволството от привличането на Анхел ди Мария и Дейли Блинд.

"Докато четете това, могат да се случат много неща преди затварянето на трансферния прозорец", започна своя коментар Мата.

"Тук аз бих искал да приветствам Ди Мария и Блинд, които пристигнаха в клуба. Сигурен съм, че тези двама нови футболисти ще ни дадат много и ще направят отбора още по-силен."

"Вече знаем на какво е способен Анхел - неговите способности и умение да дриблира. Дейли има страхотно докосване и е много интелигентен. Вече го показа по време на световното първенство."

Мата не пропусна да каже няколко думи и за доскорошния си съотборник Шинджи Кагава, който се завърна в Борусия Дортмунд след неуспешен престой на Острова.

"Бих искал да пожелая всичко най-добро на Шинджи Кагава, той е фантастичен футболист, но преди всичко чудесен човек. За мен беше удоволствие да бъда негов съотборник и съм сигурен, че Борусия Дортмунд и феновете на отбора отново ще се радват на играта му", добави Мата.