Манчестър Юнайтед - КПР, среща от 4-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд". 18:00 часа българско време.

Групата на Ман Юнайтед за мача: 

Вратари: Де Хеа, Амос, Линдегард

Защитници: Рафаел, Блекет, Джеймс, Евънс, Шоу, Рохо

Полузащитници: Флетчър, Мата, Янузай, Валенсия, Ди Мария, Блинд, Ерера

Нападатели: Руни, Ван Перси, Фалкао

Контузени: Фелаини, Лингард, Карик, Джоунс, Смолинг, Йънг

Наказани: Няма

Прогноза на Gol.bg:
В днешния мач Манчестър Юнайтед ще гони първата си победа през новия сезон във Висшата лига, след като до момента в трите изминали мача отборът записа 2 ремита и 1 загуба.

Очаква се Шоу, Рохо, Фалкао, Ди Мария и Блинд да направят своя дебют на "Олд Трафорд" днес, като още не е ясно кои от тях ще излязат в титулярния състав.

Определено обаче от мачовете до момента си личи, че няма сработване в редиците на "Червените дяволи" и Луис ван Гаал ще трябва да работи още в този аспект.

Домакините обаче имат и известни кадрови проблеми, като извън състава заради контузии останаха Фелаини, Лингард, Карик, Джоунс, Смолинг и Йънг. Ерера обаче вече е готов за игра, след като се завърна в редиците на тима след травма.

За гостуващия отбор аут е единствено Фаурлин, като Хари Реднап ще може да разчита на всички свои други футболисти и ще има на разположение оптимален състав. 

Манчестър Юнайтед има 5 поредни победи над КПР в последните 5 мача помежду си, които датират от 2008 година насам.

КПР до известна степен стартира по-добре от своя опонент във Висшата лига, след като постигна един успех и загуби два мача, но все пак има с точка повече.

Нашата прогноза за този мач обаче е успех с два гола за Юнайтед.

Резултат: Манчестър Юнайтед - КПР 2:0