Сериозен скандал е имало в тима на Манчестър Юнайтед след поражението от Лестър в неделя с 3:5, пише „Дейли Мейл”. 

Червените дяволи водеха с 3:1 в началото на второто полувреме, а изпуснаха и други ситуации, преди да се сринат и да допуснат 4 попадения. 

Играчите били бесни след случилото се и дори поставили под въпрос действията на мениджъра Луис ван Гаал и по-конкретно били недоволни от смяната на Анхел ди Мария. Аржентинецът вкара забележителен гол за 2:0 през първата част, а при 3:3 отстъпи мястото си на Хуан Мата в 76-ата минута. 

„Защо, по дяволите, бе сменен Ди Мария?” попитал един от играчите при доста разгорещената дискусия в съблекалнята след поражението. Това ясно показва, че авторитът не холандеца определено е разклатен. 

Също така се твърди, че част от футболистите били силно недоволни от представянето на десния защитник Рафаел да Силва, който направи дузпата за 2:3, макар че в ситуацията определено съдията Марк Клатънбърг сбърка, след като първо не даде фаул срещу бразилеца, а след това го наказа за съвсем леко бутане на Джейми Варди. 

През тази седмица Ван Гаал ще се срещне по план с изпълнителния директор Ед Уудуърд, за да бъде обсъден прогреса на отбора, като специалистът продължава да твърди, че вината за лошите резултати е на целия отбор, а не само на отбраната.