Защитникът на Манчестър Юнайтед Дейли Блинд е на мнение, че "червените дяволи" набират скорост и постепенно подобряват играта си.

"Ние направихме труден старт на сезона, но последните няколко мача бяха добри", сподели Дейли Блинд пред вестник "Сън".

"Поражението ни от Лестър с 3:5 беше голямо разочарование, но в останалите срещи аз мога да видя възход. Опитваме се да изградим играта си, започвайки от защитата."

"Това не е обичайно за Англия, но в Манчестър Юнайтед ние искаме да го направим по този начин, а за изграждането на нов стил е нужно време."

"Свикнал съм с това, защото Аякс и Холандия играят по този начин. Сигурен съм, че ние ще се адаптираме към него успешно и в Юнайтед. Смятам, че ние се подобряваме с всеки изминал ден."

"Лятото беше доста динамично за мен, случиха се доста неща, които никога няма да забравя. Но аз успях да се фокусирам изцяло върху играта си."

"Да играеш за Юнайтед е фантастично, наистина се наслаждавам на чувството. Страхотно е да тренираш с футболисти на толкова високо ниво."

"Разбира се, аз забелязвам, че нивото е по-високо, но от мен зависи да се адаптирам. Считам, че съм в състояние да направя тази крачка", каза още Блинд.