Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини се надява да вкара още много голове с екипа на "червените дяволи". Снощи той се появи през второто полувреме на мача с УБА и изравни резултата при първата си възможност, малко над две минути след като се появи в игра.

Още по темата

 

"Това беше моят първи гол за сезона и за Манчестър Юнайтед, така че съм доволен. Но този резултат е разочароващ, защото ни предстоят два трудни мача. Този резултат не е добър за увереността", каза Фелаини, цитиран в официалната страница на Юнайтед.

"Инструкциите на мениджъра бяха да вкарам напрежение у противника и да търся пространства в наказателното им поле. Направих го и вкарах гол, така че това беше добре за мен и за отбора."

"Чувството беше страхотно. Чаках толкова дълго време за този момент и след като вкарах, се надявам да реализирам още голове през кампанията. Работя здраво всеки ден и съм наясно, че когато съм напълно здрав, аз мога да бъда опасен."

"Готов съм за предизвикателството. Тук съм щастлив и мениджърът показа доверие в мен. Аз работя здраво във всяка тренировка, а после мениджърът взима решение", каза още белгиецът.