Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал заяви след равенството 2:2 срещу Уест Бромич Албиън, че това е бил най-добрият мач на "червените дяволи" през кампанията.

Още по темата

 

"Много съм разочарован от равенството, защото ние изиграхме най-добрия си мач през сезона и този резултат не е достатъчно добър", сподели ван Гаал след срещата.

"Но също така трябва да съм щастлив, защото създадохме много положения и единствените два удара на УБА се превърнаха в голове за тях."

"Ние изпуснахме победата заради наши индивидуални грешки. Жалко е, защото можехме да си дадем един нов старт при победа тук и според мен това беше напълно възможно."

"Аз търся баланса и навярно с новата система и същата философия ние можем да се справим по-добре. В тренировките виждам, че вече сме по-добри."

"Играчите разбират по-добре философията ми с новата формация. Снощи го видях отново и затова толкова съжалявам, че не взехме резултата, който заслужавахме."

"Ерера изигра нормален мач. Не много добър, а просто нормален. Но ние трябваше да потърсим и физическата сила. навярно това е нашият проблем."

"Аз съм треньор, който винаги мисли за креативните играчи, но в Англия се нуждаеш и от физическа сила в отбора. А Фелаини е един от тези силни играчи", каза още ван Гаал.