Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа е убеден, че "червените дяволи" ще започнат да печелят мачовете си, след като загубиха градското дерби с Манчестър Сити през уикенда с 0:1.

"Жалко е, че не взехме нещо от този мач. Но ние играхме с 10 души през по-голямата част от срещата. И въпреки червения картон не се предадохме, продължихме да се борим", каза Де Хеа, цитиран в официалния сайт на Юнайтед.

"Ние не обичаме да губим, особено в дербитата. Но ние ще продължим да работим по същия начин и ще се опитаме да спечелим следващите ни мачове."

"В събота играем срещу Кристъл Палас у дома. Ще тренираме здраво през цялата седмица и ще направим всичко по силите си, за да спечелим трите точки."

Испанският страж изигра пореден силен мач за тима си, спасявайки удари на Серхио Агуеро, Хесус Навас и Стеван Йоветич в битката за Манчестър.

"Моята форма в момента е много добра. Играя най-добрия си футбол изобщо и искам това да продължи. Но най-важното нещо е, че целият отбор играе добре", завърши Де Хеа.