Бранителят на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг вярва, че победата над Арсенал ще бъде повратна точка за неговия отбор през този сезон. 

Успехът с 2:1 насред "Емиратс" бе и първата победа на тима при гостуване за кампанията, а освен това бранителят отбеляза, че място в топ 4 е минималната цел пред отбора.

"Ние показахме много голям характер в този мач, макар да не играхме особено добре. Ще изгледаме обаче срещата нa видео, за да видим какво да коригираме в играта си и как да се справяме по-добре за напред. Все пак важното е, че взехме трите точки", обяви той пред "Манчестър Ивнинг Нюз".

"Определено мога да кажа, че ще трябва да играем по-добре, за да получаваме повече точки, с оглед на мениджъра и футболистите с които разполага Юнайтед".

"Трябва да печелим всеки един мач. Това ни бе първа победа като гости за сезона, но знаем, че ни предстоят два домакински мача и ние се нуждаем от шест точки в тях. След това пък ще погледнем къде се намираме в таблицата".

"Мениджърът иска от нас да работим усилено и да постигнем победи в следващите две срещи. Първата четворка е минималната ни цел и така е било винаги", завърши той.