Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал даде добри новини преди поредния кръг от Висшата Лига.

Контузените Радамел Фалкао и Маркос Рохо са пред завръщане в клуба, а контузията на Люк Шоу не е толкова тежка, колкото се твърдеше от английските медии.

Утре "Червените дяволи" приемат Хъл Сити на своя "Олд Трафорд" и ще се опитат да продължат серията си от две поредни победи.

"Трябва да изчакаме и да видим последната тренировка днес. Разбира се, винаги е трудно да се прецени, но имаме добри новини, да", коментира Ван Гаал на днешната пресконференция.

"Трябва да проведа днешната тренировка и живея ден за ден в момента. Може би Фалкао ще попадне в групата за мача и може би и Рохо ще успее".

Същевременно холандецът опроверга спекулациите, че Люк Шоу може да бъде извън игра за 6 седмици. Според него периодът е по-кратък.

"Няма сериозни усложнения. Той има контузия във връзките на глезена. Ще бъде извън игра в следващите няколко седмици".

"Последният път когато казах нещо за контузии, не беше интерпретирано много добре. Така че, хората от туитъра на Манчестър Юнайтед - внимавайте".

Коментарът беше по отношение на ситуацията с Дейли Блинд, за когото първоначално бе обявено, че е извън игра за 6 месеца заради контузия в коляното, а после се оказа, че ще бъде извън игра между 6 и 8 седмици.

"Дадох почивка на Блинд и той се върна в понеделник. Той трябва да се упражнява и да тренира всеки ден, тъй като контузените играчи трябва да тренират повече от здравите".