Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Гари Невил е убеден, че "червените дяволи" ще намерят място в четворката в края на сезона, заради липсата на участие в евротурнирите.

"През последните 3-4 месеца Юнайтед загуби само един от 15 изиграни мача. Тимът не е в същата форма, в каквато в момента се намират Ливърпул, Арсенал и Тотнъм, но си печели мачовете и трупа точки", каза Невил, цитиран от "Скай спортс".

"Победата срещу Лестър беше рутинна. Точно такава, каквото Юнайтед би искал. Помолих Дейли Блинд да пуска повече пасове в предни позиции и той започна да го прави. Според мен пасът му за гола на ван Перси беше фантастичен."

"Единствената критика, която може да се отправи към ван Гаал е за отношението на отбора към второто полувреме.  Но сега Юнайтед влиза в период, в който ще има големи мачове, като този с Уест Хям в неделя."

"Чуковете са труден съперник на техния стадион, но съм оптимист, че Юнайтед ще завърши в Топ 4, защото Ливърпул, Арсенал и Тотнъм имат участие в европейските клубни турнири."

"Тези отбори ще влязат в период с трудни мачове, които ще съвпаднат с участието им в евротурнирите. А Манчестър Юнайтед ще разполага със свободни седмици."

"Гъвкавостта е качество, което всеки мениджър иска да вкара в отбора си и когато ван Гаал пое Юнайтед, аз очаквах наистина атакуващ футбол и голям процент на притежание на топката. Което е видно."

"Също така очаквах да се играе по старата холандска схема 4-3-3, така че има доста неща, които очаквах да видя, а всъщност все още не сме видели."

"Ако на старта на сезона Юнайтед допускаше голове като този срещу Лестър, аз щях да се съмнявам че ще завършат в Топ 4. Но заради добрата серия и липсата на участие в Европа, Манчестър Юнайтед има сили за място в четворката, заедно с Арсенал, Челси и Сити" , завърши Невил.