Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера се надява един ден да достигне нивото на бившия футболист на тима Пол Скоулс.

"Пол Скоулс е може би най-големият полузащитник в историята на Манчестър Юнайтед. Аз искам да бъда Андер Ерера, но и да се уча от Пол Скоулс, Майкъл Карик и Уейн Руни", каза Ерера пред вестник "Манчестър Ивнинг Нюз".

"Пожелавам си един ден да бъда също толкова важен за феновете, но за целта трябва да работя много, много здраво. Аз съм само на 25 години и трябва да се уча от съотборниците си, както и от великите играчи като Пол Скоулс."

Въпреки контузиите в първия му сезон на стадион "Олд Трафорд", испанецът има пет гола в 18 мача във всички турнири.

"Когато мениджърът иска да започна мача, аз съм готов. когато иска да вляза като резерва, аз също ще бъда готов да помогна."

"Аз съм футболист на Манчестър Юнайтед и съм професионалист. Чувствам се щастлив да играя за Юнайтед. Готов съм винаги да помагам на тима."

"Разбира се, че всеки иска да играе, но ние имаме 25 футболисти или дори повече. Не е лесно да играеш в Манчестър Юнайтед, но аз работя здраво. Харесва ми да играя и да помагам. Но повече харесвам да печеля мачове", допълни ибериецът.