Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера е осъзнал, че сравнението с Пол Скоулс не е било особено удачно.

Както е известно, испанецът публично разкри желанието си един ден да достигне калибъра на Скоулс и да бъде също толкова значим на стадион "Олд Трафорд".

"Искам да играя колкото се може повече в Манчестър Юнайтед, но не съм дошъл тук, за да кажа, че трябва да играя редовно", започна халфът пред вестник "Телеграф".

"Искам да печеля трофеи с Юнайтед. Искам да съм важна част от отбора, но навярно има трима-четирима футболисти в света, които биха се справили още на петия месец."

"Всички останали трябва да работим здраво, да се подобряваме и да се учим от нашите съотборници. Аз се опитвам да науча всичко."

"Имам клубния канал у дома и понякога гледам легендите. Гледам Пол Скоулс и начина по който пуска дълги пасове, как разтяга играта от единия край на терена към другия по широчина. Невероятно. Той притежава характер и страст."

"Всички тук ми казват, че Пол е бил тих и много срамежлив, но въпреки това е бил лидер. Не е говорил много, но когато го е правил, всички са слушали. Това е най-важното качество на лидера."

"Може би не беше най-добрата идея да говоря за него, защото сега всички ме сравняват с него! Скоулс има по-добър дълъг пас от мен и аз трябва да се подобря в това отношение."

"Ставам по-добър, вкарвам голове и участвам в атаките в наказателното поле, но трябва да се уча много от Скоулс. Надявам се да играя 90 минути, но понякога трябва да помагам само в рамките на минута, както срещу КПР."

"Осъзнавам къде се намирам, Манчестър Юнайтед е клубът с най-великата история в Англия. Трябва да съм търпелив и да чакам своя момент. Когато той дойде, аз трябва да го използвам и да му се насладя", добави Ерера.