Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал остана доволен от постната победа с 2:0 над Съндърланд, която дойде доста трудно, и същевременно защити рекордната покупка на тима Анхел Ди Мария, който играе неубедително напоследък.

"Започнахме мача по доста лош начин и мисля, че бяхме нервни в началото, което обаче е разбираемо, след като загубихме предишния ни мач от Висшата лига срещу Суонзи", започна холандецът на пресконференцията след мача.

"След първата четвърт на срещата обаче започнахме вече да създаваме все по-добри голови положения, а освен това играхме много по-добре през второто полувреме".

"Действахме много по-спокойно, когато топката бе в наше владение и като цяло самото темпо бе по-добро след почивката. Мога да кажа, че съм доволен от играта ни, особено през второто полувреме".

"Вкарахме два гола, но можехме да отбележим и още".

"След като противникът остана с 10 души, ние не му дадохме абсолютно никакви шансове. Фелаини и Валенсия имаха добри възможности за гол. Според мен трябва да се възползваме от шансовете си, защото в края на сезона головата разлика може да бъде изключително важен фактор".

"Уейн Руни ми каза, че обикновено бие дузпите високо в целта, но този път той стреля по земята, тъй като стражът на противника е доста висок. Останах щастлив, че нещата се развиха по този начин".

"На Анхел Ди Мария трябва да му дадем повече време, за да се адаптира към Висшата лига. Не е толкова лесно с това високо темпо. Искам просто да му дадем време", завърши холандецът, който защити от критиките за слабото представяне аржентинското крило.