Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал за пореден път защити крилото на тима Анхел Ди Мария, който е и рекордна покупка на "Червените дяволи".

Аржентинецът се намира в слаба форма напоследък, а преди броени дни холандецът се застъпи за него, както и капитанът на отбора Уейн Руни.

Сега обаче ексцентричният специалист отново защити своя подопечен, като дори обяви, че приема за нормално това, че гаучосът не се намира в оптимална форма, като целта му е по този начин да свали напрежението от плещите върху един от най-важните играчи на "Червените дяволи".

Гаучосът премина на "Олд Трафорд" от Реал Мадрид през лятото срещу колосалните 59,7 милиона паунда.

"За мен това, което се случва с Анхел, не е голяма изненада. Щях да бъда много по-изненадан, ако той се бе адаптирал сравнително бързо към нашия отбор", обяви холандецът, цитиран от всички медии на Острова.

"Първият сезон винаги е труден".

"Можем да кажем това за всеки един от играчите, които купихме. В това число слагам Шоу, Блинд, Ерера, Анхел, както и Фалкао, който играе под наем при нас".

"Трябва да дадем време на Ди Мария и не само на него, но и на останалите момчета".

Пред Юнайтед предстои мач срещу Нюкасъл утре и холандецът даде повече информация за състоянието на Майкъл Карик и за това на Робин ван Перси.

"За Майкъл е  твърде рано все още, тъй като той изкара само три тренировки с отбора след възстановяването си", така той отговори на въпрос кога халфът ще се появи отново в стартовия състав.

"Ван Перси? Твърде рано е да кажа за него. Ще трябва да изчакаме и да видим. Mога да ви уверя, че контузията му не е тежка", завърши лалето.