Гарет Бейл ще се впише по перфектен начин в Манчестър Юнайтед. Това мнение изрази легендата на „червените дяволи“ Пол Скоул.

Английският гранд от много време проявява интерес към уелския национал и се опита да го купи, още докато беше футболист на Тотнъм. Тогава обаче Бейл предпочете да продължи кариерата си в Реал (Мадрид), но Юнайтед не се отказва от него и ще направи нов опит да го вземе на „Олд Трафорд“.

„Интуицията ми казва, че Бейл ще пасне идеално в Юнайтед. Като фен бих искал да го видя в отбора. Винаги съм смятал, че той е създаден да играе в този тим. Отиде в Тотнъм като ляв защитник, за да се превърне в един от най-добрите офанзивни играчи в света“.

„На „Олд Трафорд“ всички ще го обичат. И в замяна ще е в състояние да превърне отбора на Луис ван Гаал в претендент за титлата. По време на кариерата си съм бил свидетел на няколко такива трансфера – от Ерик Кантона до Дуайт Йорк, Рууд ван Нистелрой и Уейн Рууни. Бейл има същия потенциал“, написа Скоул в рубриката си в The London Evening Standard.